VAHAUKSET JA PINNOITTEET


Kovavahaus suojaa autosi maalipintaa muodostaen kovan, vettä ja likaa hylkivän pinnan. Suojaavien ominaisuuksien lisäksi vahauksella saavutetaan häikäisevä kiilto.

Hyvin vahattu auto pysyy myös puhtaampana ja on helpompi pestä. Suomen olosuhteissa vahaus on hyvä tehdä 1-2 kertaa vuodessa.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

VahauksetHenkilöautoTila-autoPakettiauto
1.KOVAVAHA 149€ 179€ 199€
2.PINNOTTEVAHA 199€ 229€ 249€
3.KOCHCHEMIE IK NANO PINNOITE 349€ 399€ 449€
4.LASIPINNOITE (Kaikki lasit) 120€ 120€ 120€
5.VANNEPINNOITE (Hinta per vanne) 40€ 40€ 40€
6.KERAMIIKKAPINNOITE Alk.800€ Alk.800€ Alk.800€
7.MYLLYTYS Alk.499€ Alk.599€ Alk.599€
  • Kovavaha
  • Pinnottevaha
  • Kochchemieik nano pinnoite
  • Lasipinnoite
  • Vannepinnoite
  • Keramiikkapinnoite
  • Myllytys

Vahaukset - Kovavaha tehdään käsin tai koneela.Hinta on neuveteltavissa auto iästä,väristä ja maalipinnan koosta.kunnosta.Autolle voi tehdä maalipinnan paksuus mittaus 25 eurolla diagnoosi.

Vahaukset - Pinnottevaha tehdään käsin,hinta on alkaen auton koosta.Autolle myös voi tehdä maalipinnan paksuus mittaus 25 eurolla diagnoosi.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Vahaukset - KOCHCHEMIE 1 K NANO PINNOITE.Mercedekseen ja BMW n suosittelema huippu käsittely.Hinta on alkaen.Jos autosi tarvitsee myllytys ja holograamin poiston hinnasta neuvotellaan auton iän,värin ja kunton mukaisesti.Autolle myös voi tehdä maalipinnan paksuus mittaus 25 eurolla diagnoosi.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Vahaukset - Lasipinnoite.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Vahaukset - Vannepinnoite.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Vahaukset - Keramiikkapinnoite.Olemme erikoistunut autojen keramiikan kesittelyyn.Olemme suomen ainut uuni keramiikan käsittely monen vuoden kokemuksella.Autolle myös voi tehdä maalipinnan paksuus mittaus 25 eurolla diagnoosi.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Vahaukset - Myllytys.Olemme erikoistunut auton myllytyksiin ja naarmujen poistoon.Autossa voi syntyy naarmuja auton käyttö iän mukaisesti.Joskus ihmiset turha vie auto maalaukseen vaikka olemme myllyttemällä hoita asia paljon halvemmalla.Jos autosi tarvii myllytys tai naarmujen käsittely,tuo auto ilmaiseksi tarkastukseen ja voisimme tehdä diagnoosi jos autosi tarvii maalaus tai myllytykselle naarmujen käsittelyn.Hinta on alkaen auton väristä jakunnosta riippuen.Autolle myös voi tehdä maalipinnan paksuus mittaus 25 eurolla diagnoosi.Ajan varaukset tehdään soittamalla.