Muita töitä


Muita töitä

TyöHenkilöautoTila-autoPakettiauto
1.RENKAIDEN VAIHTO Alk.60€ Alk.70€ Alk.70€
2.VANTEIDEN HAPPOPESU Alk.25€ Alk.30€ Alk.30€
3.HAJUNPOISTO OTSONOINTI 70€ 70€ 70€
4.MOOTTORITILAN PESU Alk.40€ Alk.40€ Alk.40€
5.ALL INCLUSIVE KUNNOSTUS Alk.900€ Alk.900€ Alk.900€
6.IKKUNAPESU Alk.15€ Alk.15€ Alk.15€
7.VARAUKSET SOITTAMALLA      
  • Renkaiden vainto
  • Vanteiden happopesu
  • Hajunpoisto otsonointi
  • Moottorintilan pesu
  • All inclusive kunnostus
  • Ikkunapesu

Muita töitä - Renkaiden vainto tapahtuu aina ajan varaukselle ja vain kanta asiakkailee.Hinta alkaen.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Muita töitä - Vanteiden erikois käsittely.Jos auton vanteet on pintynyt ja tarvii erikois käsittely.Hinta on alkaen.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Muita töitä - Hajunpoisto otsonointi.Olemme erikoistunut autossa olevien yli määräinen tupakkan haju,koiran tai ihan mitä tahansa aineen hajun poistamista.autolla tehdään myös hajuveks erikois käsittely myös.Hinta on alkaen.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Muita töitä - Moottorintilan pesu tähddään huolellisesti varovaisesti koska moottori tilan pesu tarvitsee erikoinen ammatti taito ja varovaisuus estääkseen moottori vikojen vuoksi.olemme pesty moottoreita kymmeniä tuhansija eri merkkisen autoilla  Veho-Metroautolla monta vuotta jokaiselle vaihto ja korjaamo puolen autolla.moottori pesteen ja kuivutetaan ilma puhallukselle huolellisesti.Vaikka olemme pesty moottoreita monta vuotta silti moottorin pesu aina AUTON OMISTAJAN OMALLA VASTUULLA.Ajan varaukset tehdään soittamalla.

Muita töitä - All inclusive kunnostus tapahtuu auton uolko ja sisä pesu,moottori tilan pesu,penkkien pesu,ikkunoiden sisä puolelta pesu,vanteidän erikois pesu ulko ja sisä puolelta,auton vahaus KOHCHEMIE 1K NANO PINNITEELLA,Jos autosi kaipaa myllytys hinta neuvotellaan erikseen auton väri ja kunton mukaisestiAjan varaukset tehdään soittamalla.

Muita töitä - Ikkunapesu on tosi terkeä ajo mukavuuksiin ja turvallisiin joten tehdään ikkunoiden pesu sisä puolelta monen vuoden kokemuksella huolellisesti.

Keramiikkapinnoite työ

Ennen
Jälkeen
Ennen
Jälkeen